Sunde opskrifter

Du ved, at jeg ikke kan undvære mine nærende skåle Ahh jeg savner virkelig, at jeg havde mere tid…

Du ved, at jeg ikke kan undvære mine nærende skåle 😍🙈 Ahh jeg savner virkelig, at jeg havde mere tid 😔 det føles som om livet flyver af sted. Skolen er også meget stressende lige nu, og da jeg går på en meget konkurrencedygtig skole i spilgrafik, er vi alle stressede over at lave projekter til vores porteføljer. Jeg er canine i hvert fald ikke syg mere. Kulden er helt væk nu! Og jeg fik mit andet Covid-skud uden nogen som helst bivirkninger ☺️ Min søster skal bo hos mig i min lejlighed denne weekend, og jeg kan ikke vente! Jeg bor 8,5 occasions kørsel fra hende. Nu til DEATERNE for denne utrolige skål: Ovnbagt lilla sød kartoffel i tern, cherrytomater, baba ganoush, dampet broccoli og veganske kyllingestykker fra halsanskok. Toppet med min favorit, nooch!!! Hav en fantastisk weekend nu! Jeg vil prøve at hvile og nyde mig selv, så jeg håber, at du også vil! 🤗💕

Related Articles

Back to top button