Sunde opskrifter

Dette er ikke mit bedste billede, og jeg diskuterede, om jeg skulle poste dette eller ej. Jeg besluttede …

Dette er ikke mit bedste billede, og jeg diskuterede, om jeg skulle poste dette eller ej. Jeg besluttede mig for naked at gøre det på trods af, at jeg hader billedet og så en million ting galt med det, fordi smagene var så GODE, og jeg kunne ikke vente med at dele det med jer!!! . . Maintain efterårsstemningen i gang med denne græskar chili! Dette var UTROLIGT! Du kan spise den som den er eller drysse lidt ost ovenpå. Spis den med ris. Jeg tilføjede dette til mit lille barns spaghetti, og han rev det op. PRØV DET. Du vil ikke blive skuffet. Så nemt, lækkert og nærende 🥰 (jeg er en cornball lol). . Ingredienser: ✏️1 lb/ 0,5 kg hakket oksekød ✏️2 dl græskarpuré ✏️2 peberfrugter i tern ✏️1 løg i tern ✏️1 spsk spidskommen ✏️1 tsk hvidløgspulver ✏️1 tsk hakket løg og 1 tsk. peber, efter smag ✏️olivenolie. . Fremgangsmåde: 📝I en gryde dryp lidt olivenolie for at brune oksekødet. Tilsæt hakkede løg og sauter indtil dufter. 📝tilsæt peberfrugt, krydderier og salt 📝Når kødet er gennemstegt og grøntsagerne er bløde, tilsæt græskarpuré og hakkede tomater. Reducer varmen og lad det simre på lavt niveau i 15-20 min. Tilsæt mere salt og peber, hvis det er nødvendigt. God fornøjelse!

Related Articles

15 Comments

  1. What are you talking about !! These look so delicious and cheesy 😍

  2. Omg I’m so glad you did!!!! This looks and sounds amazing 😋😋😋 I love it!!!!

  3. Pumpkin chili sounds so good!! Your pic looks amazing Lina 😍

Back to top button