Sunde opskrifter

Dette billede blev taget for 2 dage siden, og det fanger et særligt øjeblik i tiden for m…

Dette billede blev taget for two dage siden, og det fanger et særligt øjeblik for mig. Males i dag, mens jeg skriver dette, har jeg et par isposer på nakken fra en nakkeskade, jeg fik dagen efter dette billede. . . Jeg nævner dette for at sige, hvad jeg har tænkt meget på på det seneste.. livet er flygtigt. De gode og dårlige tider/øjeblikke i livet… de varer ikke evigt. Så mange af disse påmindelser på det seneste i mit liv, og det fik mig til at tage en tiltrængt pause fra denne facet. Jeg havde brug for at prioritere og fokusere min energi på andre aspekter af mit liv. . . Når det er sagt, har jeg savnet mit foodie-fællesskab, og jeg har nogle lækre efterårsinspirerede opskrifter, som jeg ikke kan vente med at dele snart 🍂

Related Articles

15 Comments

  1. I’m so sorry I completely missed this! Hope you’re okay now. 💕

  2. سلامتك يا ابنتى الحبيبة. شفاء عاجل باذن الله.

  3. OmG, Alf salama 3alaiki habebti! Yes, we all need breaks every now and then and need to prioritize our health in all forms first ❤️❤️❤️ glad you’re feeling better

  4. Welcome back! We all have times we need a break. I just hope everything is going well inshAllah! ❤️

Back to top button