Sunde opskrifter

Det giver mig så meget glæde at tage den mad, jeg voksede op med at elske og nyde, og…

Det giver mig så meget glæde at tage den mad, jeg voksede op med at elske og nyde, og sætte et sundt twist på dem. Disse er sukkerfri, mælkefri baklava-bid. Jeg prøvede en glutenfri model, males den er ikke til min smag endnu. Så vil blive ved med at prøve og vil opdatere jer ❤️. . Ingredienser: ✏️ Jeg pakker filodej ✏️1 kop valnødder ✏️1 kop pekannødder eller pistacienødder ✏️2 spsk smeltet smør plus mere til pensling ✏️half tsk kanel ✏️6 spsk honning. . Fremgangsmåde: (baklava med nødder) 📝hak nødder 📝i en skål kom nødder, honning, spsk smør og kanel 📝skær filodejen i en rektangulær kind og derefter i firkanter. 📝pensl hvert lag med smeltet smør. Kombiner 5 plader og saml i muffinform. 📝ske i nøddeblanding. Bag 190c/375f i 10 minutter, eller indtil det er sprødt. 📝Hæld skeer af den easy sirup i, så snart du tager denne ud af ovnen. . . Sukkerfri easy sirup-ingredienser: ✏️1 kop vand ✏️1 kop honning ✏️drys citron (valgfrit). . Fremgangsmåde: 📝I en gryde tilsættes vand og honning. Deliver det i kog og fortsæt med at røre, indtil det er inkorporeret, og det tykner (ca. 10 minutter). 📝Tag af varmen, tilsæt et drys citron, hvis du gør det. Lad det køle helt af.

Related Articles

Back to top button