Sunde opskrifter

Det er længe siden jeg har postet noget her! Har taget lidt fri…

Det er længe siden jeg har postet noget her! Tog lidt fri fra dette sted, mens jeg fokuserede på nogle vigtige begivenheder og brugte meget tiltrængt tid med familien😌 Det er godt at være tilbage til noget opskrift, madstyling (min yndlingsdel) og fotografering! Jeg missede det! Vil gerne takke alle jer der tjekkede ind (nogle af jer kender jeg ikke eller har ikke mødt 😊) og dem der var med mens jeg var væk, jeg sætter stor pris på hver enkelt af jer 🙂 Til jer der er ny her, tjek venligst mine historier for at vide, hvad erkendt madlavning handler om, og jeg ville elske at vide, hvilke opskrifter du også gerne vil se her!! Du er velkommen til at dm mig eller skriv det i kommentarerne herunder! Du ved, jeg skal poste en opskrift! Nu hvor vi har kølige dage.. Her giver jer alle lidt efterår/vinter-stemning med denne lækre 3-ingrediens varme chokolade! Ja, det er raffineret sukkerfri, naturligt glutenfri, konserveringsmiddelfri og kan også gøres vegansk! Og det tager kun et par minutter at sammensætte og er en god julegaveidé! 1 kop kakaopulver 1 kop kokossukker (eller sødemiddel efter eget valg) 1/four kop mælkepulver (eller kokosmælkspulver for en mælkefri, vegansk mulighed) 1 tsk havsalt (bringer noget ekstra smag frem!) Kombiner det hele sammen og opbevares i en lufttæt krukke. Rør omkring 2 spsk pulver i en kop varm mælk (eller plantebaseret mælk – havremælk fungerer bedst, til vegansk mulighed). High af med skummet mælk/chokoladechips for lidt ekstra aptitude! 😉 Nyd varmt! Jeg vil meget gerne vide, om du prøver det! Tag cognizantcooking 💕 Coasters: anjumnazerali Tjek hendes aspect ud for nogle vidunderlige kunstkreationer i harpiks! Også hvis du er lokal, så tjek hende ud lakemaryfarmersmarket Krus: hearthandhandmagnolia fra goal mælkeskummer: zulay_kitchen

Related Articles

15 Comments

  1. Sippin luvv frm a cup of warm milk.. perfect for winter mornings. Thnks

  2. Beautiful 😍

  3. Hope you are feeling much better I’ve had some time off too and have loved it ☺️💕

  4. Love. Love. Love. And would love to share your #TargetStyle. Reply w/ #ShareMyTargetStyle if you created this image, are the person in the image, have permission from anyone else in the image, are the legal guardian of any minor in the image, and give us consent to use it in our paid, digital & social advertising, for internal and external communications and in accordance with our terms: tgt.biz/UGC. Replying confirms you agree to these requirements.

Back to top button