Sunde opskrifter

Denne super nemme, trøstende og cremede grønne kyllingekarry er så lækker, at ingen…

Denne tremendous nemme, trøstende og cremede grønne kyllingekarry er så lækker, at ingen nogensinde ville gætte på, hvordan den livlige grønne farve faktisk er god for dig! Det grønne kommer fra spinat og grønne chilier – og hvis du er bekymret for at smage spinaten, vil jeg fortælle dig, at jeg har kræsne spisere derhjemme, og ingen ved det nogensinde 🤫 (okay, hvis de læser dette, ved de det nu 🤭 ) Jeg kalder det min håndfri (næsten) kyllingekarry, takket være min kitchenaidusa foodprocessor (mix naked ingredienserne og tilsæt, denne tilberedes på underneath 30 minutter! Swipe for den hurtige opskrift! Lad mig vide, hvis du prøver det! 💚 Bemærkninger: – Serveres her med en aspect af fuldkornshvede naan, spis den med en glutenfri aspect som ris eller Gf-brød/tortillas. – Erstat den græske yoghurt med kokosfløde for en mulighed

Related Articles

15 Comments

Back to top button