Sunde opskrifter

Denne mine venner er min smoothie bowl fra i morges med den mest fantastiske farve…

Denne mine venner er min smoothie bowl fra i morges med den mest fantastiske farve 💜✨ Jeg elsker lilla så meget, selvom jeg ikke har nok lilla på min tallerken, så denne gang skifter jeg tingene ud til morgenmad med en dejlig blåbær- vanilje smoothie bowl 😋 Dagens smoothie opskrift: 80g frossen banan 50g frosne blåbær 20g frosne blomkål Og lidt vaniljeekstrakt (vær rigtig sparsomme med dette okay gutter det er ikke godt, hvis det smager for stærkt, tro mig, jeg har prøvet) Toppet med : Havre, goji-bær og cashewnødder 💖 Jeg er så forelsket i, at dagene bliver lettere nu! Gør dig selv en tjeneste i dag gutter og gå en afslappende gåtur, spis dit yndlingsmåltid og nyd naked gaven. Jeg ved, at der er meget turbulens i verden lige nu, males husk at du stadig fortjener et trygt rum, hvor du kan hvile mentalt ❤️

Related Articles

14 Comments

Back to top button