Sunde opskrifter

Denne fyldte frokosttallerken tho gutter I skal prøve den! Jeg vidste det ikke, før du…

Denne fyldte frokosttallerken tho gutter 🤤💖 I skal prøve den! Jeg indså først i går, at jeg næsten blev suget ind i det hul, der er den mørke facet af sociale medier. Dette rum har været min frizone, hvor jeg endelig kan dele mine måltider, jeg laver for mig selv, for mig og mit helbred. Næring til, at min krop kan restituere og trives 🥰 Og jeg vil gerne have, at det forbliver sådan, et sted, der inspirerer mig til at følge med og ikke sløve med at spise. Tho, i går oplevede jeg mig selv pinefuld over det faktum, at mine sidste indlæg ikke fik så mange likes som normalt og lod det komme til mig. I dag minder jeg mig selv om, hvad denne sides egentlige hensigt er, og hvor utroligt glad jeg er for at have nogle fantastiske venner her, der efterlader kommentarer til mig for at gøre min dag op med næsten hvert eneste af mine opslag, uanset hvad jeg synes om. Jeg elsker jer seriøst, dette fællesskab er fantastisk, og jeg er så stolt af at støtte en masse godhjertede mennesker her, som inspirerer hinanden 😭💕 Lidt seriøs snak over, videre til DEATS! Urtestegt marineret tofu fra yipin.se Dampet broccoli En ovnbagt sød kartoffel moset med lidt spinat Et par cashewnødder for ekstra sundhed ✨👌 Kan varmt anbefales naked at sige 🙈🌸 pas på godt people!

Related Articles

15 Comments

  1. That sweet potato mash, though!😍🤤 And totally feel you on what you said. Definitely a good reminder to have from time to time and just make sure we enjoy what we’re doing!👏

  2. This lunch meal look so delicious and nutritious 🤤😍👌🏻

  3. I spy some nutritional yeast! Such a delicious, healthy add-on! 🤩

  4. Yum! My kind of wholesome meal! 💚🤩✨

  5. This looks so yum ! Bet it tasted delish too 😍😍😍

Back to top button