Sunde opskrifter

Den ultimative sommerskål til en bombefrokost! dEATs under Nourish skåle har en sp…

Den ultimative sommerskål til en bombefrokost! dEATs nedenfor 🙌 Nourish skåle har en særlig plads i mit hjerte! De er så alsidige, og du kan proppe så meget godhed i dem! Jeg ville gerne gå efter mange livlige farver som sædvanligt, males med lidt af et sommertema ☺️💕 det er også første gang, jeg prøver denne specifikke blanding af korn. Jeg plejer at gå efter min kærlighed, som er sød kartoffel, males det var meget forfriskende at prøve noget nyt! Også en lille smule skræmmende, males et vigtigt skridt i min rejse til madfrihed er at give slip på kontrollen og de sædvanlige muligheder, jeg føler mig tryg ved. 💚dEATs 💚 Bund af spinat Hjemmelavet rødbedehummus (kikærter, tahin, revet rødbede, citronsaft, salt og peber blandet) Tahinibagt tofu (opskrift i et tidligere indlæg) Blandede kerner (røde ris, perlecouscous, solsikkekerner og hempekerner) ) Mango i terninger Håber I har haft en god uge gutter 🥰

Related Articles

Back to top button