Sunde opskrifter

Den ultimative efterårsskål En ikke-vegansk ven af ​​mig sagde forleden “Vivi y…

🍁 Den ultimative efterårsskål 🍁 En ikke-vegansk veninde af mig sagde forleden “Vivi du spiser stort set kun grøn mad”. Jeg fortsatte med at vise ham dette billede, og han tog det tilbage 😂🥰 Dette var min frokost i går, og må jeg sige jer, det var den perfekte skål til at byde efteråret velkommen! Selvom jeg frygter at sige farvel til sommeren og det faktum, at det bliver mørkere uden for mit vindue, kan jeg i det mindste nyde efterårets temamad 😍😋 så lækker, farverig og gør mig glad! Det har været lidt hårdt for mig at være så aktiv her, som jeg gerne ville, hvilket gør mig en smule ked af det, og min appetit har været uregelmæssig og nogle gange ikke-eksisterende 😩 Canine! Mad vi har brug for, og her er dEAT’erne 💜❤️ Efterårsskål 🧡💛 Nektarin i skiver (første gang prøvet og det var fantastisk!), bagt lilla sød kartoffel, cherrytomater, rødbedehummus og pandestegt sesam-eddike tofu** ** 1 /2 blok tofu marineret i 1 spsk kokosnødde aminosyrer, 1 tsk sesamolie, et stænk balsamicoglasur og hvidløgspulver. Hav en rigtig god uge gutter 💖 I betyder så meget for mig, og dette rum hjælper mig så meget til at blive ved med at brænde mig selv 🥰

Related Articles

Back to top button