Sunde opskrifter

Da det stadig er ret koldt her i Sverige, har jeg bestemt hellere fået en nouris…

Da det stadig er ret koldt her i Sverige, vil jeg bestemt hellere have en nærende skål med nogle varme elementer i finish en salat 🙈💖 Denne var helt klart endnu en vinder af en skål 😍 jeg forkælede mig selv med nogle af mine yndlingsmarinerede tempeh fra mærke kungmarkatta1983 ✨ DEATs er: Næringsskål med vidunderlig marineret tempeh, sød og ristet butternut squash, kogt broccoli, lidt fræk snack-paprika og hjemmesyltede løg. Alt med et drys næringsgær 🥰 Da jeg måske flytter til min egen lejlighed i Sydsverige om lidt, har jeg brugt meget tid sammen med min familie. Jeg er virkelig taknemmelig for at have en kærlig familie at tilbringe tid med, og jeg vil virkelig nyde at være hjemme og værdsætte det, jeg har, mens jeg kan. Jeg havde en dejlig tur med min kære mor i dag, vi gik ud præcis, da solen toppede gennem skyerne, og jeg følte mig så taknemmelig for hende, og at hun har været der for mig i svære tider og i de mørkeste tider med min spiseforstyrrelse . Nu føler jeg naked, at jeg ikke ønsker andet finish at føle mig sund, glad og være en datter, hun kan være stolt af! Virkelig gutter, nyd tiden med familien eller de mennesker, du værdsætter mest ❤️

Related Articles

Back to top button