Sunde opskrifter

Bedste sommer nærende skål hænder ned Hvad er din favorit sommer-skål opskrift? T…

✨Bedste sommer nærende skål hænder ned ✨ Hvad er din favorit sommer-skål opskrift? Fortæl mig nedenfor! Jeg SKAL have denne skønhed igen ASAP! Det er den mest sexede skål nogensinde, og det er alt sammen takket være emilyy.eatzz 😘😘 Jeg har set hende begejstrede for denne smukke Mizeria (polsk agurkesalat) så mange gange, og jeg var naked nødt til at prøve det 🥰 Jeg gjorde det efter hendes instruktioner og Jeg er forelsket. Jeg parrede den med andre lækre varer. DEATS: Rødbede-rawslaw Panstegt basilikum-tofu fra yipin.se Mizeria (agurk, rødløg, sojayoghurt, salt og peber) En brudt quinoa-ajvar-patty, som min mor lavede til mig Bought dig i solen gutter! Jeg vil nyde det! Her i Sverige er vi helt sikkert nødt til at fylde op med sollys om sommeren, da vi let får meget D-vitaminmangel om vinteren på grund af dagene er så korte. Håber I alle får en god begin på den nye uge 💕

Related Articles

15 Comments

  1. I’ve been OBSESSED with crispy tofu and chickpeas these days🤤

Back to top button