Sunde opskrifter

“Barndommen er den ene historie, der står for sig selv i enhver sjæl” -Ivan Daig. . …

“Barndommen er den ene historie, der står for sig selv i enhver sjæl” -Ivan Daig. . Dette er “Mahalabia” eller mellemøstlig mælkebudding. Det var en stor del af min barndom og en af ​​mine yndlingsdesserter, da jeg voksede op. Jeg lavede min egen sundere model med mandelmælk, da mine børn er intolerante over for mælk og også brugte honning i stedet for sukker. . . Ingredienser: ✏️1 liter (four dl mælk) ✏️14 spsk tapiokastivelse (du kan bruge 7 spsk, hvis du bruger majsstivelse) ✏️3/four kop honning (eller sukker) ✏️1 tsk vanilje ✏️pind eller rosenvand. . Tilberedning: 📝pisk mælk og stivelse sammen. Carry i kog og sørg for, at der ikke er klumper. Reducer varmen og fortsæt med at røre, indtil det tykner. 📝Tag af varmen og tilsæt honning, vanilje og rosenvand. Hæld i ønskede skåle og stil på køl i 2-Three timer. . . Ps nogen nogensinde hørt om denne dommer til som “hataliya”? . . Dette er en del af værten af ​​mine fantastiske andre foodies adas_appetite og gluten_freemama

Related Articles

15 Comments

Back to top button