Sunde opskrifter

“At rejse er det eneste, vi køber, der gør os rigere.” – Anonym. . Her jeg…

“At rejse er det eneste, vi køber, der gør os rigere.” – Anonym. . Her er jeg for et par år siden og fryser numsen af ​​på trods af de mange lag trøjer og kraftig frakke, jeg havde på, helt tilfreds og i mit aspect. . . Jeg er en oplevelsesdjævel. Jeg kan godt lide at MÆLE ting. Jeg vil altid vælge oplevelser og opbygge minder frem for materielle ting (medmindre vi taler om testel 😉 lol). Jeg elsker at fordybe mig i de steder, jeg besøger, og lære om, hvordan andre mennesker i verden lever. . . Udover at jeg ikke har set min familie i over et år nu, er det det, jeg længes mest efter. . . For nu vil jeg naked værne om minderne og være taknemmelig for mit helbred og min households helbred, da der virkelig ikke er nogen større gave❤️ . . Hvor er dit yndlingssted, som du rejste? Hvis du ikke har rejst, hvad står der så på din bucket checklist?

Related Articles

15 Comments

  1. Vienna was our favorite in Europe! ❤️❤️❤️ Sure do miss traveling!

  2. So pretty @linasfooddiaries ❤️😘

  3. I love this!!!! So much and it’s so true!!!! Experience and the memories you make = priceless compared to material things! I want to go to Italy and the UK asap!!! Lol

Back to top button