Sunde opskrifter

Airfryer ingefær og citrongræs kyllingevinger Jeg laver ikke sjov, når jeg siger de …

Airfryer ingefær og citrongræs kyllingevinger ❤️ Jeg laver ikke sjov, når jeg siger, at de holdt 15 minutter i alt her i huset! Alle fra min mand til min 3-årige ELSKEDE og slugte disse. . . Hemmeligheden bag denne opskrift var helt klart den ingefær- og citrongræsinfunderede honning. GAME CHANGER. Og jeg elsker hvor meget næringsværdi honningen tilførte disse vinger. Nogle af dem inkluderer at være rig på antioxidanter og gavnlig for fordøjelsessystemet. 👀 mine historier for mere om fordelene. . . Ingredienser: ✏️500g/0,5lb kyllingevinger/trommeslag ✏️1/four tsk hvidløgspulver ✏️1/four tsk løgpulver ✏️1/four tsk kind peber ✏️half tsk salt ✏️1 spsk ingefær og citrongræs ✏️1 spsk ️ olivenolie ✏️ infunderet honning (jeg brugte ascaniauae). . Metode: 📝forvarm ovnen eller luftfrituregryden til 200C/400F 📝tilsæt krydderierne og olivenolie til kyllingen og mariner i minimal 30 minutter 📝kog i 15 minutter vendende halvvejs 📝fjern fra airfryeren og knus generøst med honning 🍯

Related Articles

15 Comments

  1. الله يبارك تحياتي من لجزائر..❤️👏

Back to top button