Sunde opskrifter

• AFTENLØB • Jeg tænkte, at jeg ville lave et lille indlæg, fordi mit løb ikke har været en

• AFTENLØB • Jeg tænkte, at jeg ville lave et lille indlæg, fordi mit løb ikke har været så konsekvent på det seneste, males dette løb føltes så godt! Jeg gennemførte en 5k (næsten 6k tbh), selvom jeg gerne ville have taget et par omgange mere, males min middag var klar og ventede på mig derhjemme, så jeg klippede det kort😂 tempoet er ret langsomt, males jeg er ikke så generet i betragtning af at der er gået et par uger + der var ingen cease og jeg følte mig ikke træt. Helt ærligt tror jeg lidt, at det at have en lille pause har givet mig mere energi, da jeg følte mig usædvanligt energisk undervejs. Håber at gennemføre endnu et eller to løb i denne uge inklusive en 10ok, males jeg vil naked se 🙂

Related Articles

3 Comments

Back to top button