Sunde opskrifter

• 45KM/28MILE RIDE• Hej alle sammen! I dag var første gang ude på min cykel, så f

• 45KM/28MILE RIDE• Hej alle sammen! I dag var første gang på min cykel indtil videre i år, da vejret er begyndt at blive bedre 🤩 Det var anden gang, jeg kørte denne rute gennem London, kun et par km længere. Det var meget sjovt og det regnede ikke, selvom det blæste ret meget! Har fået en hel masse PR’er, som du kan se, der er for mange til, at jeg hire faktisk kan passe ind i dette indlæg, til at du kan se det🤯 Jeg er canine nu udmattet og klar til en tidlig aften😂 Skulle passe noget løb de næste par dage og det er min fødselsdag på torsdag, som jeg glæder mig til!🥳 Fik en varm bolle og nogle mandler som snack, mens jeg var ude – endte med at blive min frokost, da jeg kom tilbage omkring klokken 4🤣 Så yum tho x Hav en god aften, og en frisk begin i morgen 🥰🥰

Related Articles

Back to top button