Sunde opskrifter

2 ingredienser frugtruller. . . Hvem elsker ikke frugtsnacks! Da jeg voksede op ville jeg…

2 ingredienser frugtruller. . . Hvem elsker ikke frugtsnacks! Da jeg voksede op, ville jeg bogstaveligt talt spise en hel kasse med gushers og frugt roll-ups på én gang (det kunne sikkert stadig 🙈), males de ting er fyldt med sukker og E-numre. Selv de “sunde” frugtsnacks er fulde af raffineret sukker. . . For at pifte min datters snackbox op til skolen besluttede jeg at tilføje denne jordbærfrugtrulle. Det var et KÆMPE hit. Hun spurgte mig, hvorfor jeg lader hende få slik i skolen😂 . . Det er bogstaveligt talt naked jordbær og honning. Så utrolig nem at lave og så alsidig. Jeg planlægger at gøre dette med mango og blandede bær næste gang. Til mangoen behøver jeg nok ikke engang at tilføje honning, da mango allerede er så naturligt sød. Stryg til venstre for at se mere. . . Ps næste gang skal jeg bruge min dehydrator, da min ovntemperatur ikke går beneath 100C, så derfor brunede de mere, finish jeg kunne lide. . . Ingredienser: ✏️four kopper frosne eller tørrede jordbær ✏️2 spsk honning (eller mere efter smag). . Metode: 📝Opvarm ovnen til laveste temperatur. 📝Mix jordbær og honning til det er glat 📝i en bakke, læg silikonemåtte eller bagepapir og bag i 3-6 timer afhængig af temperatur.

Related Articles

15 Comments

  1. I tried this and my oven doesn’t go below 175 so my fruit rolls ups were crunchy lol! You’ll have to let us know how you like the turn out of it In a dehydrator!

  2. Sounds delicious and easy 😋 even strawberries with mangos would be cool. Maybe blend separately and bake in a marble effect 😍

Back to top button