Sunde opskrifter

•1.000 FØLGERE• Tusind tak allesammen for 1k følgere! Det betyder så meget!

•1.000 FØLGERE• Tusind tak allesammen for 1k følgere! Det betyder så meget!🥰 Jeg er så taknemmelig for at have fået følgere på denne konto, da jeg var skeptisk over for at lave en sundheds- og fitnessblog i så lang tid… Jeg var konstant bekymret for, hvad andre ville tænke om mig, males så har jeg naked gjorde det. Og ærligt talt ved jeg ikke, hvordan jeg ville være, hvis jeg ikke havde. Denne konto har gjort mig i stand til at interagere med andre, der nyder lignende lidenskaber og gør mig i stand til at dele det, der gør mig glad!! Ikke kun motiverer dette mig, males det faktum, at jeg har modtaget dms om, hvordan jeg har inspireret dem, får mig til at føle mig over månen. Jeg plejede at være selvbevidst om at spise sundt i skolen, og folks fik mig til at føle, som om jeg fik dem til at have det dårligt med sig selv… i stedet for faktisk at inspirere dem, hvor skørt det finish lyder! Males nu er jeg så glad for at være omgivet af mennesker, der støtter mig og interagerer med dem, der har lignende interesser🥰🥰 TAK💖💖

Related Articles

15 Comments

  1. Congratulations Grace! So awesome that you’ve built a great community! ✨

  2. Gorgeous 😍😍😍😍 Congratulations 💖💖💖

Back to top button